06.04.2010.

2010.04.06. 20:35

 Üdv!

 

Kihasználom az időt, amíg a blog témájához illő szövegeket tudok írni, mert nem sok maradt. Ezt a német YFU is igyekszik érzékeltetni velem, mivel az elmúlt két hétben állandó jelleggel bombáztak a leveleikkel, miszerint egy hónap múlva Re-entry Seminarium (ez az újrabeilleszkedős izé, amiröl eddig azt hittem, csak a börtönökben van), utána 3 napra rá megkaptam a YES tájékoztatópapírját, ami majd lezárja az egész csereévemet. Bár a jobb felső sarokban van egy link a fotókhoz, azokat nem frissítettem tavaly szeptember óta, így kár is rákattintani, viszont utólag rájöttem, hogy sokkal meghittebb lesz családi körökben, és vad házibulikban végignézni a fotókat, mint előre lelőni a poént, és mindent feltolni a netre. Innen üzenem mindenkinek: szakadni fogtok a képeken.

A levelek mellett a szünetemről szólt a mögöttem lévő két hét. Még ezt a hetet itthon töltöm, aztán mehetek vissza, hogy rögtön az első héten (vagy az utána következőn, nem tudom) angolból témazárót csináljunk. Szándékosan nem "írjunk"-t mondok, mivel ez egy 100%-ig szóbeli témazáró lesz, amikor is vitatkoznunk kell majd (Debate). 

A Húsvét hozta az elvártat, semmi locsolkodás, sok pia, tojáskeresés este 11-kor a kertben, szóval minden okés volt vele. Ami újdonság, hogy itt ilyenkor nagy hagyománya van a sajtzabálásnak. 

Ja és a suliban mostanában lesz az érettségi, csak úgy, mint otthon, ergo lehet parázni, főleg, hogy a bátyám is most fogja írni. 

majd még írok, addig is csá mindenkinek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liveingermany.blog.hu/api/trackback/id/tr481899974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása