11.10.2009

2009.10.10. 22:37

Fú basszus. Most láttam, hogy már október 11, jön a hideg, az emberek már csak nosztalgiázva beszélnek arról, hogy itták magukat mattrészegre Münchenben egy héttel ezelőtt.

 

Én is kb csak ennyit tudok mondani az utolsó 11 napról, jóformán semmi se történt. Suliban is minden a szokásos, kezdem kiismerni a tanárokat is, és már egy párat beazonosítottam típus szerint (csendes gyilkos, ordibálós-néha poénkodós, stb...), és szerencsére a nyelv egyre gördülékenyebb, és már alapjáraton tudok poénkodni az osztálytársakkal. Ami nagy szó, hiszen eleve nehéz megérteni a szlenget, a német szlenget még inkább, a bajort pedig már művészet. Ma játszott Hainsfarth is Birkhausen ellen, szép 4-0-ás győzelmet könyvelhetünk el. Az őszi szünetem október 31-től november 9-ig tart, és már valahogy nagyon várom. Plusz már havat is mondanak még délebben, az Alpokban, ami ott annyira nem meglepő, de állítólag még pár hét, és itt is befigyelhetnek a hózáporok. Hát egyelőre ennyi, majd írok, ha van valami. peace

A bejegyzés trackback címe:

https://liveingermany.blog.hu/api/trackback/id/tr551441482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NDT · http://nemdomi.blog.hu 2009.10.13. 20:39:31

Itthon is ijesztgetnek a hóval...
süti beállítások módosítása