25.12.2009.

2009.12.25. 10:30

Kicsit megkésve, de utólag is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, aki ezt a blogot olvassa ahelyett, hogy a karácsonyi buliról megmaradt sütiket zabálná.

És hogy egy kis beszámolót is írjak: itt is megvolt a karácsony, ami tőugyanaz, mint odahaza, szóval itt sincs élőáldozat vagy szellemidézés. Ellenben volt rengeteg kaja, ünnepi vacsi, sok pia, főleg a töményebbik fajtából, és volt meghitt családi kör is. Ja, és egy minibetlehem a fa alatt. Miután lecsengett a karácsonyi banzáj, jönnek a rokonlátogatások. Az ünnepről nagyjából ennyit.

Más: megvolt a Stuttgart kiruccanás is még jó 2 hete. A konzervatív középkori hangulatot ellensúlyozta, hogy minden bóvli szart meg lehetett venni, amit egyik térsíkon se tudok összekötni a karácsony üzenetével. Pont mint odahaza. A város amúgy szép, ódon, már ami az óvárost illeti, hiszen itt is felhőkarcolók alkotják a külváros nagy részét.

Most csak ennyi volt, majd még irok. peace.

A bejegyzés trackback címe:

https://liveingermany.blog.hu/api/trackback/id/tr561621965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása