24.08.2009

2009.08.24. 18:39

Nem fogok semmi izgalmasat írni, voltaképp alig történt vmi az elmult 2 napban. Tegnap punnyadtam, aztán kimentünk a TSV Hainsfarth - Noname XY meccsre. Sajna kikaptunk 2-1-re, de nem csüggedünk. Ami nagyobb baj, hogy Michaelt eléggé megkínozták, ráadásul a bíró is valami visszamaradott gyökér volt, és állandóan lefújt mindenkit. Ha valaki a földön volt, már ment is a sípszó, tökmindegy, hogy a tag csak a cipőjét kötötte, vagy virágot szedett... És általában mindig mi szívtunk. Ez van, fell kell dolgozni.

Ma meglátogatott a Betreuerem (felügyelőm), aki mindenféle dolgot kérdezett, kicsit vallatás jellege volt. Emellé ráadásul olyan rohadt gyorsan hadart, hogy alig sikerült a kulcsszavakat is kibogarásznom a szövegjéből. A végén lezárásképp elkérte az e-mailem. Hát itt így ismerkednek az emberek. Amúgy normális, rendes csaj, egy évig volt az USA-ban cserediák.

Holnap átugrunk Nördlingenbe mozizni, ezt már nagyon vártam. Valami német vígjátékot nézünk, majd kikeresem a címét.

addig is peace!

 

update: Horst Schlämmer - Isch kandidiere! a film címe.

A bejegyzés trackback címe:

https://liveingermany.blog.hu/api/trackback/id/tr431335420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása